AKTUELNO

Svi su bili zatečeni.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Uvek si bila iskrena u vezi sa Tomom. Rekla si mi da ste se posvađali, mene sad zanima šta je bilo?'' - pitala je Zorica Marković, Nadeždu Biljić.

O pokojnima sve najlepše - rekla je Nadežda, pa nastavila da nabraja slobodne devojke u Beloj kuću. Potom je zamolila Tomu da prokomentariše njeno nabrajanje.
Nemam pojma o čemu pričaš - rekao je Toma, ali je Biljićeva nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne ponašam se kao dama, pa hoćeš se*s, pa mi zameraš zbog Lazara. Sve ti najbolje želim, samo me ostavi na miru. Verujem da sam ti nebitna. Meni kad se prije*e, ja to uradim i to je to. Najveća je glupost što sam to uradio sa tobom. Svaki moj prijatelj se verovatno pita šta ja radim sa tobom. Psuješ mi sve po spisku. Nemam šta da pričam sa tobom. Rekao sam ti samo da izađeš iz kreveta - govorio je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kome ti pričaš priče, nemoj sa mnom rijaliti. Ispao si klošar. Nisam lutka na naduvavanje da staviš ku*ac i izvadiš. Šta tebe voli du*e da l' se ja vatam sa Lazarom, šta mi imamo? A? Nije mi jasno. To što ti nisi mogao da smuvaš Lunu da bi imao priču ovde, nisam ti kriva. Ja da igram ovde kako umem, ne bi ti bilo dobro - vikala je Nadežda.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Tomislav Panić

'